Team ontwikkeling

Binnen het team leggen wij de patronen bloot en laten we zien en ervaren welke dynamiek dat oplevert, met de voor en nadelen daarvan.

De dynamiek kan zich ontwikkelen wanneer we elkaar en onszelf echt begrijpen en respecteren, met een ontwikkeld bewustzijn van onze individuele verschillen en talenten.

Hoe doen wij dat?

Onze training is gebaseerd op een aanpak waarbij we niet alleen letten op woorden, maar ook op toon, houding en de onderlinge verhoudingen. Hierdoor krijgen we een compleet beeld van de huidige situatie binnen het team en definiëren we de ontwikkel kansen.

Als resultaat van onze Teamontwikkeling Training zul je betere samenwerkingen ervaren, inzicht krijgen in het effectiever benutten van elkaars talenten en samen met je collega’s een duidelijke visie hebben op het doel dat nagestreefd wordt.

Wij hebben gewerkt met

Maurits Kooij,

directeur consultant bureau

“De methodiek en aanpak is uiterst deskundig en gedreven, messcherp en zeer inspirerend”

Podcast over samenwerkingsdynamiek

In mei start de podcast serie over samenwerkinsdynamiek, gepresenteerd door de KliQ. In deze serie bespreken we de essentiële aspecten van samenwerking en hoe deze de prestaties van teams en organisaties kunnen beïnvloeden. Wij laten onze klanten en experts aan het woord over hun ervaringen.

Luister naar onze podcast serie en ontdek hoe je de samenwerking binnen jouw organisatie kunt optimaliseren en betere resultaten kunt behalen.

Ontvang de podcast automatisch

    Scroll naar boven