Organisatie ontwikkeling

Als leiders is het uw verantwoordelijkheid om de heldere identiteit van de organisatie te vertegenwoordigen in uw toon, uitstraling, stijl en besluitvorming. De mate van congruentie bepaalt in hoeverre iedereen dezelfde richting op beweegt, waardoor de organisatie haar toegevoegde waarde kan tonen.

Dit vraagt om een sterke focus op samenwerking, koers en de ontwikkeling van collectieve inspanningen.

Hoe doen wij dat?

Bij deKliq bieden we interventies en fungeren we als klankbord om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van de groepsidentiteit. We helpen u bij het definiëren van wie u bent als organisatie en het creëren van een gezamenlijk narratief.

Door middel van assessments, leiderschapsontwikkeling en teamontwikkeling werken we samen aan een de koers erkenning en draagvlak om gezamenlijk in dezelfde richting te bewegen, waardoor de toegevoegde waarde en het bestaansrecht van de organisatie duidelijk zichtbaar worden.

Wij hebben gewerkt met

Maurits Kooij,

directeur consultant bureau

“De methodiek en aanpak is uiterst deskundig en gedreven, messcherp en zeer inspirerend”

Podcast over samenwerkingsdynamiek

In mei start de podcast serie over samenwerkinsdynamiek, gepresenteerd door de KliQ. In deze serie bespreken we de essentiële aspecten van samenwerking en hoe deze de prestaties van teams en organisaties kunnen beïnvloeden. Wij laten onze klanten en experts aan het woord over hun ervaringen.

Luister naar onze podcast serie en ontdek hoe je de samenwerking binnen jouw organisatie kunt optimaliseren en betere resultaten kunt behalen.

Ontvang de podcast automatisch

    Scroll naar boven